Мога ли да поръчам продукти, които не присъстват в сайта Verutol.net?

Приемаме индивидуални поръчки по заявка на клиента. Ако желаете да поръчате продукт , който го няма в сайта ни или искате да получите информация за неговата цена , моля свържете се с нас на viber 0878536068 или на електронна поща [email protected]

Продуктите , които предлагате оригинални ли са?

Всички продукти , предлагани от нас са оригинални и закупени от турски аптеки. За да бъдете спокойни , че купувате , това което искате , всяка една поръчка се изпраща с опция преглед преди да я заплатите. За още по-голямо спокойствие предлагаме и 14 дневен срок на връщане.

За колко време се доставят продуктите?

Всички поръчки се обработват в рамките на  1 работен ден и се доставят на следващия работен ден или според графика на куриерската фирма.

Онлайн аптека Verutol.net използва куриерски фирми Econt за доставки до техен офис и куриерска фирма Sameday за доставки до личен адрес.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Verutol.net за забавянето чрез обаждане по телефона.

Каква е цената на доставката ?

Доставката на поръчки над 99 лева е безплатна.

Доставката до офис на Еконт или до личен адрес е 7.00лв

Поръчах преди доста време, но поръчката ми я няма все още. Какво да направя?

Ако поръчката ви се забави, моля, уведомете ни на телефон/viber: 0878536068 или на електронна поща [email protected]

Бъдете точни и ни дайте данни за името и телефона на получателя и съответния проблем.

Благодарим ви предварително.

Имам оплакване от качеството на доставката. Към кого да се обърна?

Ако имате оплакване от който и да е аспект на доставката или работата на куриерската компания, моля, свържете се с нас на телефон/viber: 0878536068 или на електронна поща [email protected]

Какви методи на заплащане мога да използвам?

Наложен платеж, плащате при получаване на пратката ви.

Какво трябва да направя, ако има доставени продукти, които не съответстват на поръчаните или са повредени при транспорт?

Необходимо е да се свържете със сътрудниците на Verutol.net по телефон, е-мейл, чат или други указани начини на Verutol.net и да ni информирате за несъответствията. Ако има разминавания в поръчани и доставени продукти (в случаите, когато това не е допълнително уточнено) се прави размяна, като доставката на новите продукти е за сметка на Verutol.net. В случай на повредени при транспорт продукти, Verutol.net доставя нови продукти, като куриерската фирма, осъществила доставката, взема обратно повредените и клиентът не заплаща нищо.

Желая да върна закупена стока. Какви са правата ми и какво трябва да направя?

В случай, че не сте доволни от получената поръчка и желаете да върнете продуктите обратно, моля свържете се с нас на  телефон/viber: 0878536068 или на електронна поща [email protected]

Стойността на продуктите ще ви бъде върната след получаването на пратката от нас и преглед на съдържанието.

Ние от Verutol.net

Ви предоставяме страхотни условия при пазаруването на турски лекарства и медицински стоки от Турция. Фокусирани сме върху качеството и ниската цена. Стремим се да дадем най-бързия и лесен начин при покупка на турски лекарства, гарантирайки висококачествени продукти на достъпни цени за всеки клиент. Предлагаме персонализирани доставки на турски лекарства, доставени директно до вашия дом, където и да се намирате. С нас verutol.net получавате лесен и бърз достъп до широка гама от лекарства от Турция. Поръчайте сега и нека ние доставим вашите лекарства от Турция.

Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи с пазаруването